Snel naar
Inhoud

Kerstfeest culinair

Kerstfeest culinair

Wil je een culinair hoogstaand Kerstfeest? Dan ben je bij ons aan het perfecte adres! Zeker als je in de regio Boxmeer, Venray, Overloon, Gennep en Vierlingsbeek woont. En of het nu om een Kerstdiner voor je familie gaat of om een grote Kerst brunch voor je bedrijf: wij bereiden het voor je. 

Als Keurslager kunnen we Kerstfeest culinair compleet verzorgen geheel naar jouw wensen. Met de topkwaliteit die je van een Keurslager mag verwachten. Specialiteit is de Kerst partypan, die garant staat voor heerlijk eten. Maar we bieden nog meer. Kijk rustig rond op onze site voor een impressie. 

We komen het brengen in overleg bij bestelling voor 15 personen of meer. Afhalen kan ook op eerste als tweede Kerstdag tussen 10 en 13 uur in onze winkel in winkelcentrum De Kloostertuin in Boxmeer, Kloostertuin 21.

Wil je meer weten of direct een bestelling plaatsen? Bel ons dan op 0485-520 394, bezoek ons in de winkel of mail naar info@meulepas.keurslager.nl Ook kun je direct online een bestelling plaatsen. Contact opnemen kan tevens via ons contactformulier.