Snel naar
Inhoud

Verborgen pagina koken

Chique diner

Organiseer je een chique diner omdat er iets te vieren is? Bij ons zijn vele vleesspecialiteiten verkrijgbaar voor een feestmenu of bijzonder etentje. Wij helpen je graag bij het samenstellen van het menu en informeren je graag over de mogelijkheden. Lekkere, feestelijke en speciale recepten vind je hier. En dat zijn niet alleen recepten voor vleesgerechten; maar ook de heerlijkste recepten zonder vlees en recepten voor voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten, bijgerechten, ontbijt, brunch en lunch. Kortom voor een compleet menu.

Terug

Koken met kinderen

Kinderen staan graag in de keuken. Koken met kinderen is helemaal niet zo moeilijk, als je maar over de juiste recepten beschikt. Natuurlijk vind je hier speciale recepten voor kinderen. Wij noemen dit de kinderkeuken. De recepten zijn eenvoudig te bereiden, zodat kinderen lekker zelf aan de slag kunnen. Het is algemeen bekend dat kinderen die zelf koken ook betere eters zijn. Dus doe snel je kookschort om!

Terug

Snel en makkelijk

Snel een heerlijke maaltijd bereiden, niet te moeilijk, maar wel lekker en gezond. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op het gebied van koken en vlees hebben we een uitgebreid assortiment, aan variatie geen gebrek. Wil je een keer iets anders eten? Vraag ons om advies. Vraag dan gelijk even naar de dagverse kant–en–klare maaltijden of maaltijdcomponenten. Dat is pas makkelijk koken! Wil je toch zelf de keuken in, kijk dan eens bij onze recepten met een korte bereidingstijd. Zo staan er in onze receptenbank meer dan 750 recepten van gerechten die je binnen 20 minuten op tafel zet!

Terug

Koken voor grote groepen

Gezellig tafelen met een grote groep vrienden of familie. De avond zelf verloopt vaak prima, maar de organisatie van het koken vooraf wil nog weleens problemen opleveren. Voor veel personen koken vinden sommige mensen lastig. Wij doen niet anders dus vraag ons gerust om advies. Of maak het jezelf makkelijk en vraag ons om een heerlijke maaltijd te bereiden. Vaak kun je die nog thuis laten bezorgen ook. Ook een compleet verzorgde barbecue behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben volop vleesspecialiteiten en kant en klare barbecuepakketten. Vaak wordt dit alles aangevuld met salades, sauzen, broodsoorten en andere bijgerechten.

Terug

Feestelijke hapjes en menu

Het is feest en daarbij hoort lekker eten; of het nu gaat om een uitgebreid menu, meer gangen diner of feestelijke hapjes. In onze receptenbank zijn volop recepten te vinden. Ook voor een verjaardagsfeestje, receptie met buffet of buurtbarbecue. Voor elke gelegenheid staan er meerdere recepten, van zeer makkelijk tot moeilijk. Kijk eens in de categorie feesten en partijen of hapjes. Zoeken kan ook op thema, eetmoment, vleessoort, keuken, moeilijkheidsgraad, bereidingswijze of bereidingstijd. Bekijk het receptenoverzicht.

Terug