Snel naar
Inhoud

Koude schotel en salades

Koude schotel en salades

Wilt u koude schotel bestellen? Keurslager Meulepas heeft een ruime keuze aan verse, ambachtelijke salades. Denk aan de volgende soorten koude schotel: 

  • Huzarensalade
  • Eiersalade
  • Rundvleessalade
  • Vissalade
  • Kip vruchtensalade

Voor koude schotel en hors d’oeuvre van de slager moet u dus bij ons zijn als u in Boxmeer, Rijkevoort, Vierlingsbeek, Venray of Wanroy en omgeving woont. In onze winkel hebben we veel koude schotel in het koelvak liggen in bakjes. Die kunt u dus zo meenemen. Lekker voor op het brood of voor bij de barbecue. Klik op online koude schotel en salades bestellen om direct te bestellen.

Ook kunnen we deze salades voor u opmaken op mooie schalen voor bijvoorbeeld een feest. Deze worden dan gegarneerd met bijvoorbeeld asperges gewikkeld in ham, augurkjes, gevulde eitjes etc. Zie hors d’oeuvre voor het aanbod.

Catering salades en BBQ 

Koude schotel wordt overigens ook vaak besteld voor barbecues en grote of kleine partijen. Zie voor meer info daarover barbecue slager en koude en warme buffetten.

Contact

 In het geval van een gegarneerde koude schotel kunt u ook eenvoudig en snel bestellen door onderstaande formulier in te vullen met uw keuze. Ook kunt u ons uiteraard bellen of mailen. Bel ons dan op 0485 - 520 394 Of mail naar info@meulepas.keurslager.nl U kunt ook ons contactformulier invullen.